Bejelentés


MEDITATÍV KÖZPONT A SZABADSÁG AZ ALKOTÁS MŰHELYE

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
MEDITATÍV KÖZPONT


ÜDVÖZÖLLEK KEDVES LÁTOGATÓ!


Megtisztelő számomra a jelenléted és érdeklődésed a munkám iránt. Remélem, hogy hasznos segítséggel szolgálhatok neked ahhoz, hogy az Élet Mesterévé válj.

Kiss Gabriella vagyok. Jelenleg Budapesten élek 4 fiú gyermekemmel. 2006 óta foglalkozom lélekgyógyászattal. A saját életemből vett tudatos tapasztalatok alapján alakult ki bennem az igény, hogy mindazt, amire rálátásom van, azt megosszam másokkal és ezáltal egy lehetőséget kínáljak fel segítségképpen a gyógyulásra. Én nem tudom megmondani (megjósolni nem akarom), hogy mi a Te utad. Nem vehetem el Tőled azt a csodát, hogy életed buktatóit és szépségeit felfedezd.

Abban tudok segíteni, hogy amit Te magad nem látsz Önmagadról, azt segítsek feltárni Neked. Segítek megnyitni életednek azon kis szegleteit, aspektusait, amikre egyedül, segítség nélkül úgy érzed, hogy képtelen vagy.

Én mindösszesen itt statiszta szerepet vállalok a Te életedben, mert segítek emlékezni mindarra, amit már eddig is tudtál, csak elrejtettél. Segítek, hogy elővedd magadból a Te saját módszereidet, képességeidet életed akadályainak leküzdésére:

AZ ÖNGYÓGYÍTÁS KÉPESSÉGÉNEK TERMÉSZETESSÉGÉRE.

Amit kínálok nem misztika, csak a Te saját képességeid felszínre emelése, hogy a hétköznapokat ne valami szürke tehernek éld meg, hanem annak, aminek Te akarod. Mert minden embernek veleszületett joga van az örömre, a nevetésre, a boldogságra, a szeretetre éppúgy, mint a haragra, fájdalomra, sírásra és szeretetlenségre.

A választás rajtad áll, hogy ezekből melyiket alkotod meg melyiket emeled a felszínre, melyiket éled meg. A választás rajtad áll abban is, hogy hagyod magadat sodortatni az árral, vagy Te irányítod életed meghatározó élményeit.

Ennél a pontnál felmerül a kérdés. hogy van-e SZABADSÁG? ..........

Az én természetem szerint igen, létezik. De csak akkor, ha magam írom a szabályokat és magam alkotom meg a határaimat, mert csak magamhoz lehetek hűséges, senki máshoz, mert nem játszhatom mások szabályait, mert azok nem az enyémek, soha nem is voltak azok.

Mindebből következik a felelősség, ha magamhoz korrekt vagyok, akkor másokhoz is, ha magamhoz hűséges vagyok, akkor másokhoz is, csak mert ez vagyok."CSAK" ... EZ VAGYOK!

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Hírek


Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!